hejsan !

hej allihop ! Liiwy här ! Om bara några timmar så ska jag till teatern , vi har permiär idag ! Det ska bli kul men jag vill helst v hemma med mina äldsta systrar som är och hälsar på:'(! Alltså Ida och Elin ... uuääh ! Men men jag har ju inget val ...  Jag har typ inget att skriva om :( Jag måste å och göra mej i ordning nu till tetaern så hejdå Puss och Kram Liiiwy !!

hejsan <3!!

hejsan hoppas ! Liv bakom datoren !! ldsen att jag inte bloggat på ett tag men jag har inte hunnit och jag har glömt !! Men idag på tetaern så gick ett svärd sönder i en fäktningsscen ,, och idag hade vi provpublik oxå !!:( Och jag blev slagen av en gammal tant för att jag hade fötterna på en grej på bussen !! fast hon slog mej på benen som tur va !! Mn jag måste dra innan mamma får damp .. puss på er !! kram Liv <33


hejsan!

heej ! Liiwy här ! Jag är ledsen att jag inte bloggat på hundra år men jag har nte hunnit !! vi har haft skit många läxor och sånt så det har varit lite svårt men jag ska bättra mej jag lovar !! men jag har inget att säga .. ska sova typ nu så godnatt på er allesammans puss o kram Liiwy <333!

vi döper oss<33

här kommer en video när jag och Liiwy döper om oss<33


visst är vi såå sötta<333


döpa om sig<333

idag döpte jag och "liv" om oss<3333
jag heter Friidy och "liv" heter Liiwy<333
i kväll eller i morgon kommer jag att lägga upp en video från dopet<333


sorry

sorry att vi inte har bloggat:PP
jag har så mycket med min egen blogg: http://fibbisen.blogg.se


RSS 2.0